Wednesday, August 23, 2006

Lodger & TV-Resistori & Wojciech 21.1.2006, Klubi, Turku

Ei, tämä teksti ei todellakaan ole sitä, mitä sen pitäisi olla, eli huolellisesti Avecran kuitin perspuolelle dokumentoidun triplakeikan pedanttinen puhtaaksikirjoitustoimenpide.

Sen sijaan kyseessä on vilpitön alle kahdenkymmenen rivin mittainen ylistyslauselma alkuaan naantalilaisen TV-resistorin esiintymiselle. Näen tanssivan sun uudestaan!

Studiossa ajoittain lähes tuutulaulu- ja koirankoulutustasolle päätynyt yhtye onnistui livenä vangitsemaan väsyneimmätkin matkamiehet ja -naiset hypnoottisen tuplasyntikkansa uumeniin, asiallisten taustojen myötävaikutuksella. Sekä oikean että vasemman olkapään puolelta tarkkailtu Päivi yllätti paitsi kiehtovalla ja sympaattisella olemuksellaan, myös todella ammattitaitoisella tulkinnalla, joka oli kenties parhaimmillaan vasemman olkapään suunnasta havaittuna.

Encorena kuultu pelkistetty tulkinta kappaleesta Centrumi (wannabe-aka. "Ei enää riidellä") lukeutuu kuluneen vuoden pysäyttävimpiin musiikillisiin hetkiin. Vaikka elämme vasta tammikuuta, TV-resistorin tuskin tarvitsee hävetä viihtyisäksi osoittautuneen Klubin keikkaa jatkossakaan.

Edit: jälkiviisaana on helppo todeta, että jo runsas vuosi myöhemmin illan esiintymisjärjestys olisi todennäköisesti ollut käänteinen tapahtuneeseen nähden. Muodostuvatko Hannes Häyhän ja Lodgerin "liian hyvät" videot yhtyeelle taakaksi vai käyntikortiksi maailmanmaineeseen, jää nähtäväksi. (9.4.2007)Lisää TV-Resistorista yhtyeen sivuilla, unohtamatta Lodgeria

0 Comments:

Post a Comment

<< Home