Wednesday, August 23, 2006

Kari Peitsamo 28.10.2004, Lappeenranta

1. Termiitti-blues
2. Uskon Beatleksiin
3. Kantri-hai
4. Jaana S
5. Ankkuli
6. Vedestä nousee kasvi
7. Blub blumb molskis
8. Vi ska spela rock
9. Mekaaninen susi
10. "Nato" (oli: Lato)
11. Remu gave me a jacket
12. Pieni iloinen koira
13. Koira
14. Pallo
15. Kauppaopiston naiset
16. Mississippi voodoo mies
17. Oliivinvihreä Dodge Dart Vm 75
18. A red car
19. Shanghaista Siuroon
20. Lähde autoiluretkelle suureen etelän kanjoniin
21. Porno with whiskey
22. Lennon elää
23. Hey Jude
--
24. Harry Hevonen
25. Imagine

Old Cockin tunnelmakeikka alkoi Jatsin syvin olemus -levyn helmillä, kuten oikein onkin. Aina riemastuttavat Osasto 440, Miss Universum ja Pääomaa säästettäköön silti kotoisen kuuntelun tarkoituksiin. Beatles oli jälleen vahvasti läsnä sekä oman että vieraan tuotannon nimissä. Kantri-hai osoittautui pohjimmiltaan Octopus Gardeniksi, ja Lennon elää -teosta seurasi puhdas Hard Day's Night. Myös ZZ Top pääsi keikalle mukaan. "I'm bad, I'm nationwide" soi keskellä Mississippi voodoo mania, ja paljastuipa myös ZZ Topin lähes musiikkiterroristinen salaliittoyhteys Pensas-Yrjön vaalikiertueeseen Atlantin lätäkön takana. Kuulimme myös iloisen tarinan Porvoon-vierailusta Remun talossa ennen tulipaloa.

Uutena kappaleena nautittiin kertomus oliivinvihreän Dodgen seuraajasta eli punaisesta autosta. Vanhemman tuotannon osalta keikan tiivis mutta innostunut yleisö otti antaumuksellisesti haltuunsa komppiryhmän tehtävät ja paria ääritapausta lukuunottamatta kertosäkeiden yhteislaulu onnistui vaivatta. Muista saatettiin vain todeta: "No, ehkä sitten keväämmällä."

Kenties ensi vuonna uskallamme ääneen toivoa Kartioleikkauksia tai Koottavaa lasista muurahaispesää, sillä koiralaulut laulettiin jo, ja kauppaopiston naisetkin eläköityvät hyvää vauhtia. Eläköön sille! Mutta missä on Perseitä, perseitä, perseitä?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home