Tuesday, February 27, 2007

Korjaamo 20.1.2007

Lisätäänpä tämäkin maininta vain hieman myöhässä.

Matkustimme taannoin idästä aina etelään asti kuulemaan muun muassa Ristoa ja M.A. Nummista Korjaamolla. Lähtö välietapista määränpäähän tapahtui kohtuullisen myöhään ja istuskeltuamme ensin noin kaksi tuntia Mikonkadun Meze Pointissa 9 ruudun pienoismezejen ja viinin äärellä jatkoimme taaperrusta kohti Töölöä.

Koska mukana oli vain maalaisia, kävelymatka paljastui huomattavasti pidemmäksi kuin etukäteen oli annettu ymmärtää ja seurueen heikoimman lenkin jalat menivät pellekengissä melkoisen tohjoksi.

Perillä Korjaamolla ehdimme seistä valtaisalta näyttäneen jonon jatkona noin viisi minuuttia, kunnes pienehkö naisihminen tuli kertomaan, että paikka on loppuunmyyty. Seurueen keskimmäisen jäsenen mielestä kyseinen täti näytti jotenkin tutulta, mutta onneksi mitään randomoituja sinunkauppoja ja epätoivoisia keikallepääsy-yrityksiä ei harjoitettu.

Siirryimme sen sijaan lähistöllä osuvasti sijainneeseen Janoiseen Loheen ihailemaan lumihiutaleiden leijailua ja joulukorttimaisemaa. Saimme huolestuttavat istumapaikat pelottavan läheltä baaritiskille johtavaa reittiä ja hyvin humalaisen seurueen vierestä. Pöydässä oli urheiluliite, jossa esiteltiin muun muassa nuori venäläinen tennistyttö, jonka nimi on unohtunut. Sijainnista huolimatta mitään vahinkoja ei aiheutunut, ellei lasketa sitä, että ylimmäinen matkaoppaamme läikytti loput kaljastaan urheilulehden päälle ja sivut liimautuivat kiinni.

Sen jälkeen jatkoimme matkaa rautatieasemalle, joten sen pituinen se keikka.

Ensi lauantaina paremmalla onnella, tiedolla ja ennakkolipuilla Suomenlinnaan ja Viapori Winter Blues, jossa mukana Honey B & T-Bones, Tuomari Nurmio ja Tohtori Hillilä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home